CONSULTORIA ESTRATÈGICA DE NEGOCI 

Ara que ja has fet el pas,

planifica per gaudir del teu negoci

DEDIQUES MOLTES HORES A OFERIR SERVEIS, PERÒ CONTINUES
AVANÇANT A LES PALPENTES?

Queda’t aquí només si…

No tens gaire clar quin ha de ser el teu objectiu de facturació per viure l’estil de vida que volies en emprendre.

Fas el que pots! És a dir, no tens els teus serveis principals ben definits i intercanvies el teu temps per diners, no pel valor que realment ofereixes.

Et costa planificar la teva comunicació perquè no tens una visió clara de quins són els teus objectius de venda mensuals.

Desconeixes quins són els teus serveis més rendibles i no t’has plantejat oferir serveis que no estiguin lligats al teu temps.

O continua sota el teu risc si…

No ofereixes serveis (per exemple, tens un ecommerce o una botiga local).

Tens una cartera de serveis equilibrada que et permet viure amb tranquil·litat i arribar a la facturació que t’has proposat.

Saps com millorar els teus serveis perquè siguin més atractius, sense que hi hagis de dedicar més hores.

Comptes amb un calendari de contingut alineat amb els objectius del teu negoci, que t’ajuda a arribar a les persones que necessites.

I SI EN COMPTES DE GUANYAR DINERS ELS ESTIGUESSIS PERDENT?

Seré clara i transparent amb tu: tenir cada hora del dia ocupada o facturar cada mes no sempre significa que el teu negoci estigui ben encaminat.

Especialment, si ofereixes serveis, pots caure en l’error de pensar que mentre tinguis feina tot anirà bé. 

Però t’has plantejat mai quin és el número exacte que necessites facturar per tenir un negoci que et permeti viure com vols? 

El marge de benefici de cada un dels teus serveis?
Com pots complementar el que ofereixes amb noves línies de negoci que t’ajudin a arribar als teus objectius amb més tranquil·litat?

Ei, no t’estressis!

Saber la resposta a aquestes preguntes és molt més fàcil del que sembla, si saps com arribar-hi.
Només et fa falta algú que t’acompanyi!

Escolta, si vull…

que te les facis és perquè puguis tenir el teu negoci sota control… I evitar que sigui el teu negoci qui et controli!

POSEM ORDRE A LES TEVES IDEES PERQUÈ PUGUIS GAUDIR AL MÀXIM DEL TEU NEGOCI

Si vols fer créixer la teva facturació des de la calma, reserva un matí sencer amb mi per:

Establir unes metes realistes de facturació, que et permetin viure com tu vols.

Ordenar i revisar a fons la teva oferta de serveis, per convertir-les en irresistibles per als teus clients.

Planificar i clarificar quins han de ser els teus objectius mensuals, per saber exactament què comunicar a les xarxes socials.

QUÈ DIUEN DE MI ELS EMPRENEDORS, EMPRESES I PROFESSIONALS QUE HAN TREBALLAT AMB MÍ?

Cristina – Papallones de Vietnam

Fer la consultoria de negoci amb la Txell m’ha permès dibuixar el full de ruta per a seguir avançant l’any vinent amb el meu projecte, tenir clar on he d’invertir el meu temps i els meus esforços i sentir la seguretat que necessito per a seguir endavant! Moltíssimes gràcies Txell!

Rosa Cools

Estic encantada amb la consultoria que he fet amb la Txell perquè realment abans de fer-la era com que sempre intentava planificar el meu any posar-me objectiu, però a l’hora de fer-ho m’entrava la por i els reduïa, inconscientment em tallava les ales. Però gràcies a la Txell que em va ajudar a somiar fort, a veure realment què és el que m’encantaria tenir i no només es va quedar en un somni sinó que em va ajudar a baixar-ho en un pla. Mentre ho fèiem veiem quines eren les mancances per tenir un negoci sostenible. Així que estic encantada amb la consultoria de la Txell i espero repetir tantes vegades com faci falta fins que tingui el negoci que realment estic buscant.

PERÒ TXELL, TU EM POTS AJUDAR?

Si has tafanejat una mica la meva pàgina web, hauràs vist que la meva especialitat és la comunicació digital i les xarxes socials. És molt normal que et preguntis si soc la persona indicada!

Des que em dedico al sector del màrqueting digital he vist desenes de negocis que oferien serveis i he après en primera persona de grans mentors que els ajudaven a ordenar i treure rendibilitat del seu negoci digital. 

Després de tots aquests anys, jo mateixa he ajudat a molts d’aquests negocis per conèixer els seus números i objectius amb claredat.

PLANIFICA I VENCERÀS!

Ordenem les mil idees que tens al cap: et guiaré amb la meva experiència i t’obriré a noves possibilitats de models de negoci que et permetin arribar a una facturació que potser ara mateix creus impossible. 

Què me’n dius, t’apuntes al repte?