PLA DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ DIGITAL

Busquem els teus clients

més enllà de les xarxes socials

Vols apostar per l’online? No tot són xarxes!

Les xarxes socials tenen molts avantatges, però és només un dels canals pels quals pots atraure clients. De fet, és molt probable que hagis sentit a parlar d’altres estratègies digitals com el SEO, els anuncis o l’email marketing.

Si vols invertir per arribar més enllà de les xarxes, alto!

Abans d’invertir temps i diners en estratègies inconnexes, definim on es troba el client que busques per crear un sistema que realment et porti resultats. Oi que no és el mateix un arròs bullit que una bona paella? Creem una recepta única per al teu negoci!

PER QUÈ ACONSEGUIR CLIENTS JA NO ÉS TAN SENZILL COM ABANS?

Doncs sí, fa uns anys destacar a Internet era molt més senzill. Hi havia menys empreses que s’atrevissin a fer el pas i la manera de comprar de les persones encara era com la d’abans. Però ara això ha canviat (i no cal que sigui dolent!)

Potser ja treballes el SEO o la publicitat digital amb altres agències i has vist com els resultats cada cop són més difícils d’aconseguir.

O tens la sensació que es fixen en números que poc t’interessen, perquè per molts clics que tinguis a la pàgina web, tu el que busques són més clients.

ABANS DE CONTINUAR INVERTINT RECURSOS, DECIDIM ON POSAR-LOS

El màrqueting digital no és com una ruleta: pots saber on tocarà el premi! Però per saber-ho, necessites conèixer molt bé qui és el teu públic i com compra a Internet.

Si vols millorar els resultats de la teva inversió en màrqueting digital, creem un pla adequat a tu. Entre molts altres punts, ens aturarem per:

Definir quins són els teus canals de venda.

Buscar idees de campanyes de màrqueting per impulsar la teva empresa.

Descobrir on es troba el teu client a Internet.

Saber què està fent la teva competència per reaccionar en conseqüència.

Decidir en quins canals digitals cal crear contingut per maximitzar la teva inversió.

Dissenyar una estratègia per convertir els usuaris que et visiten en clients.

POSEM SOBRE LA TAULA QUINES SÓN LES TEVES PRIORITATS

Després de treballar amb mi, quan tinguis un pla d’acció clar i amb un ordre de prioritats establert segons el teu objectiu, podràs continuar amb els teus proveïdors habituals, amb professionals de confiança o, si vols, amb mi.

El meu objectiu és que tinguis clar quines són les possibilitats que ofereix el màrqueting digital pels teus objectius concrets. En comptes de contractar a cegues, t’ajudaré a definir quines són les accions més importants en el teu cas perquè puguis invertir de manera conscient els teus recursos.

En definitiva, si vols aprofitar Internet per trobar clients, fem-ho amb seny i estratègia!

QUÈ DIUEN DE MI ELS EMPRENEDORS, EMPRESES I PROFESSIONALS QUE HAN TREBALLAT AMB MÍ?

Marta Gallego – Agencia Marta Gallego

Txell és inspiració constant. Ens coneixem des de fa un temps i no puc estar més contenta de poder-la tenir present en projectes que treballem des de l’agència.

És molt entenedora a l’hora d’expressar com treballa, en quins conceptes se centra i com s’aplicaran per tal que les empreses entenguin quin problema tenen i quina solució els ofereix. Els resultats són espectaculars!

Marc Ribó – CEO Aurora Global

La Txell es posa les ulleres per veure el negoci amb vista d’ocell i després té la capacitat d’aterrar de forma estratègica, cada àrea del negoci relacionada amb el màrqueting digital i la comunicació digital. Destacaria que els seus plans de màrqueting busquen optimitzar el temps i els recursos, són realistes i fàcils d’aplicar, conviden a passar a l’acció.

MARQUEM LA DIRECCIÓ A LES TEVES ACCIONS DE MÀRQUETING DIGITAL

Després de treballar amb mi, no només faràs accions que cridin l’atenció als usuaris, sinó que tindràs un engranatge que els portarà de desconeguts a clients.

I totes les meves propostes van enfocades a l’acció! No vull que aquest document es quedi al calaix, sinó que tinguis clars quins són els passos a seguir per potenciar el teu negoci en l’entorn digital.