GESTIÓ DE XARXES SOCIALS A GIRONA

Ja no es tracta de tenir presència online,

sinó de crear relacions reals

none

PASSEM UNA MITJANA DE DUES HORES I MITJA A LES XARXES SOCIALS… 

ENCARA ET PREGUNTES SI EL TEU NEGOCI LOCAL HI HA DE SER?

T’entenc! Ja tens prou feina amb el teu negoci local, que a més, si hi has d’afegir les xarxes socials…

Potser en el passat ja has provat de delegar les teves xarxes sense èxit o has intentat ser constant, però publicar de manera freqüent no t’ha portat resultats.

Però quina era l’estratègia que seguies? I els teus objectius?

Treure suc de les xarxes socials no és fàcil, però tampoc impossible! El pròxim cop que publiquis, no ho facis perquè toca: fem-ho amb estratègia.

ADAPTEM EL TEU PLA DE XARXES SOCIALS A LA TEVA REALITAT

Consultoria de xarxes socials

Necessites orientació per saber com millorar els continguts de les teves xarxes o agilitzar aquesta part? Fem una consultoria per explicar-te el més essencial!

Comparteixo amb tu les bases més importants de les xarxes socials perquè s’adapti a tu i t’apropi als teus objectius de negoci.

Auditoria de les teves xarxes per detectar els punts de millora.

Definició d’un pla d’acció que et permeti tenir els passos més rellevants per millorar les teves xarxes.

Resolem tots els dubtes que tinguis en relació amb les xarxes i t’explico les tendències actuals que t’ajudaran a créixer.

Calendari de continguts

Si a tu ja t’agrada crear el contingut de les teves xarxes, però sovint et quedes sense idees o et costa ser constant, planifiquem els continguts que t’apropin als teus clients.

Jo et dono l’estructura, l’estratègia i les idees de les teves xarxes socials, i tu prepares el resultat final al teu gust!

Un calendari mensual on t’explico què publicar a cada xarxa social.

Plantilla amb idees de contingut escrit i visual i amb les guies del text perquè puguis perdre la por al full en blanc.

Planificació amb objectius concrets per a cada publicació (publiquem amb estratègia!)

Gestió de xarxes socials

Tenir unes xarxes socials actives i estratègiques se’t fa una muntanya? Delega la gestió completa de les teves xarxes i fem créixer el teu negoci local!

Si vols despreocupar-te’n per enfocar-te en el teu negoci, sempre em pots donar les claus de casa per activar les teves xarxes.

Calendari de contingut mensual perquè sàpigues què, quan i on es publicarà.

Creació dels textos.

Publicació del contingut.

Disseny bàsic.

Gestió de comentaris i missatges directes.

Interacció amb altres comptes.

Petita guia amb idees per fer Stories espontanis

Publicació de Stories que acompanyin els continguts.

Anàlisi de mètriques i resultats.

PERÒ TXELL, COM HO FAREM?

Doncs ho farem fàcil! Perquè les xarxes socials no haurien de ser una càrrega més en el teu dia a dia, sinó una palanca per ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Segons el pla que escullis, hauràs d’implicar-te més o menys, però en essència:

1. Cada mes crearé un pla de continguts per publicar a les xarxes socials.

2. Si m’encarrego de les teves xarxes socials, a més escriuré els textos, crearé els gràfics perquè els puguis validar i interactuaré amb altres usuaris per donar-te a conèixer.

3. Quan estigui tot aprovat, ho programaré i m’encarregaré de contestar els missatges directes dels teus seguidors.

Així de senzill! Xarxes actives i estratègia rodant. Ara només queda veure els resultats que aconseguirem.

QUÈ DIUEN DE MI ELS EMPRENEDORS, EMPRESES I PROFESSIONALS QUE HAN TREBALLAT AMB MÍ?

Geni Ramos

L’empresa ha arribat a un volum on necessitàvem una gestió externa de les XXSS no només en la publicació de contingut sinó en la gestió de comunitat, atenció al client i gestió de les oportunitats de venda que es presenten a xarxes. Gràcies als seus serveis no només tinc la certesa i la tranquil·litat que estem atenent de forma adequada els nostres seguidors sinó que també la Txell ens aporta una visió estratègica dins la visibilitat de la marca no només a les XXSS perquè ella té molts coneixements que complementen aquesta visió i que ens permeten avançar més ràpid en aquesta part de visibilitat. M’ajuda a tenir punts de vista diferents dins la meva estratègia de comunicació. Estic molt contenta i em dona molta tranquil·litat, perquè les XXSS roben molt temps en el dia a dia, recomano molt treballar amb la Txell perquè a més de ser una gran professional és una gran persona que dona un punt distintiu amb els serveis que ofereix.

Llorenç Solé - Cofundador WeCoo

Treballar amb la Txell vol dir anar sempre més enllà! És una gran professional del món Social Media, l’estratègia digital i els negocis. La Txell aporta sempre una visió fresca i disruptiva en qualsevol projecte i té una capacitat magnífica per donar veu i forma a qualsevol mena de negoci en el terreny digital. Sense cap mena de dubte, ella és una peça clau per tots aquells projectes que busquen comunicar i fer-se un lloc al món online.

ACONSEGUIM LA VISIBILITAT QUE EL TEU NEGOCI MEREIX

En un moment on l’abast de les publicacions ha caigut en picat, no n’hi ha prou en publicar un cop de tant en tant.

Utilitzem les xarxes socials del teu negoci local amb  estratègia, seny i creativitat. Adaptarem el teu pla a la teva disponibilitat per poder ser constants i apropar-nos als teus pròxims clients!