EI! EM SEMBLA QUE HE SENTIT A PARLAR DE TU…

Llavors… Per què hauria de ser diferent, ara?

M’han dit que cada cop que aixeques la persiana, tot i els dies dolents, ho fas amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Que amb cada nova comanda, petició de pressupost o client que entra per la porta, t’hi entregues amb cor i ànima.

Que prefereixes donar suport al mercat setmanal, emprenedors i botigues locals, abans que a les grans superfícies.

Que, des que vas començar, has vist un munt de canvis… Però que sempre has estat capaç d’adaptar-te i continuar endavant!

AQUESTS NOUS REPTES, LES XARXES SOCIALS I EL MÀRQUETING DIGITAL, TAMBÉ SÓN OPORTUNITATS!

Quan saps treure partit dels canals digitals i planifiques amb estratègia, al teu negoci se li poden obrir moltes més portes per:

Arribar a nous clients.

Augmentar la confiança dels que ja tens.

Aconseguir la visibilitat que el teu negoci mereix.

I tot això, de franc i amb molta més tranquil·litat!

EI! AQUÍ LA TXELL RABIONET

Potser em coneixes perquè gestiono les xarxes socials de diferents negocis… Però vull que sàpigues que m’agradaria compartir amb tu molt més que la meva experiència en comunicació digital! 

Vull ser el teu costat per donar-te suport en el teu dia a dia, escoltar els teus objectius i guiar-te amb la meva experiència perquè el teu negoci continuï creixent.

Però, a més, vull que compartim aquest camí amb els peus a terra i el cap al cel, per fer volar el teu negoci amb l’estratègia digital, gaudint del procés al meu costat.

ET COMPARTEIXO TRES CURIOSITATS DE MI?

Vaig emprendre el vol el 2022, però abans de treballar pel meu compte ja em dedicava plenament a la comunicació digital al costat de referents del sector des del 2019.

Ara continuo fent el que més m’agrada!

Quan estudiava publicitat a la uni, em vaig associar per engegar un projecte propi de gestió d’esdeveniments musicals. Va durar tres anys, d’on me’n vaig emportar un munt d’aprenentatges!

No entenc la vida sense esport ni
natura.
Pujar muntanyes, sortir a córrer lluny de l’asfalt dels carrers o gaudir de l’esport de la cistella fent d’entrenadora o animant el Girona…

Hi ha vida més enllà de les pantalles!

NI REUNIONS EXTRES, NI PRESENTACIONS INNECESSÀRIES

Vull fer-te el camí més fàcil, no complicar-te’l!

Treballarem l’estratègia i el màrqueting per fer créixer el teu negoci, de manera fàcil i accionable. I si tens qualsevol dubte, sempre podràs enviar-me un WhatsApp.

Trobem un pla adaptat a la teva situació, que t’ajudi a arribar a més clients, sense l’estrès afegit de les xarxes. Acceptes el repte?